Todays


Fredags mys

Äntligen fredag! Fast dagen har gått ganska segt, har kännt mig en aning sjuk. Men när jag kom hem till Primula så blev jag lite ompysslad! Perfekt start på fredags-myset. Har även slukat i mig en gó middag som "svärföräldrarna" serverat på bordet, satan va gott det va! (som alltid) nu fortsätter myset i soffan!


Slutmål

Som ni kanske förstår så tränar jag en hel del nu, har även ett "schema" som visar hur mycket kalorier jag ska äta om dagen. Ska gå ner ett kilo i veckan, hoppas man på iallafall. Förra veckan va en succé! Har ett slut mål, och det är att jag ska komma i denna skönhet igen! Wish me good luck!


Ekonomijakten

Hejhej!
Vaknade upp på bästa sätt idag, next to min älskling. Åkte sen in till Felicia för hade tid över, så åkte vi tillsammans till skolan. Idag hade vi ekonomijakten, helt okej. Bättre än lektioner iallafall. Har nyss kommit hem och gjort i ordning mellanmål (päron) innan mamma och pappa kommer hem. Sen blir det träning!


Vad som än händer kommer jag alltid säga att du är min<3

Galen dag!
Åkte in till tandläkaren runt tio idag, skulle sätta in en ny platta. Jag har tandställning för er som inte anat något. Allt gick jätte bra, tills jag kom hem och skulle fixa något att äta. Såklart skulle plattan åka av, så det var bara att åka in igen och limma på.


Todays!


<3

Heej! Seg dag va? För mig va det i alla fall det. Ska inte berätta hela min skola dag men gick från halv nio till tio över fyra. Efter det drog jag ner själv på stan en snabbis och inkasserade både inne och ute skor, så nu är jag väl utrustad! Inget speciellt för mig, ska ta det lugnt innan det är dags för träning!


Tisdag 28 augusti

God morgon! Sitter i sängen framför tvn och äter frukost, faktiskt ganska svårt att äta nu så himla tidigt har jag upptäckt. Men man ska ju äta regelbundet så. Nu måste jag pressa i mig, ni får ha en bra dag!


Trötta måndag!

Hej på er chokladpuddingar! Hoppas allt är väl!? Med mig är det kanon! Livet flyter på som en dans. Idag så gick jag i skolan från halv nio till fyra, med en håltimmen på ca två och en halv timme. Tog då en lunch med Felicia, Malin och Hanna, trevligt trevligt. När jag kom hem så bakade jag, tog super lång tid. Var väldigt trött och krasslig men tog tjuren i hornen och gjorde en hemma "Workout" ska duscha och mysa ner mig i sängen nu! Puss!


Söndag 26 augusti

Måste "höstshoppa" lär jag säga. Eller måste och måste, egentligen så har man bra mycket kläder men inget som passar enligt sig själv. Hittat en tröja (bilden nedre) som jag inte kan låta bli att vela ha, men när jag väl är där är jag väldigt osäker. Erkänner även att den sticks lite, "men ska man va fin får man lida pin"

Aja dagen har varit bra. Vaknade upp hos William, sen kom mamma och hämta upp mig. Först åkte vi till Ikea, blev även lite Ikea käk där osv. Sen åkte vi till plantan för mamma skulle köpa lite smått och gått. Nu ligger jag i soffan och dricker te efter ha varit ute och sprungit! Nu väntas en kväll med familjen!


Vill ha!

Har bakat ihop ett litet collage på lite saker som inte skulle sitta helt fel i garderoben! Som ni kanske ser så är jag inte så mycket för färg, vill inte sticka ut. Enligt mig så känns det som att färg ska man ha på sommaren.


På tiden!

Ny och fräsch! Vaknade bredvid bästa idag, tog det lite lugnt och käkade frukost. Runt tolv åkte vi ner på stan och jag tog tag i mitt hår, har varit slitet hela sommaren känns det som. Nu gör vi lite lunch sen har vi inte så stora planer, förutom att ikväll blir det bara vi två hemma. Blir mat från Peggys och massor av mys. (besluts ångesten tar över tror jag, antingen ska jag fortsätta vara nyttig och ta en sallad eller så ger jag mig en belöning och tar en kebab)

För och efter-bild


Fredag 24 augusti

Hej på er! Är faktiskt nöjd med klassen, va lite nervös igår om hur det skulle gå. Men de blev ju bra nu när vi hade "speed dating". Slutar runt två, sen ska jag ner på stan och kolla efter lite nödvändiga saker. Efter det måste jag snabba mig hem för att sen åka tillbaka till stan och träffa William. Stress!


Lovely

Gus så skönt att vara hemma och att man kan gå och lägga sig och veta att man gjort något bra idag. Har precis duschat efter ett två timmars pass, dock inte lika jobbigt som det brukar. Idag fick vi mest prova på massor av klubbor som vi ska få, kanon! Mamma har kommit ner med lite melon, så ska ta mig några bitar. Bättre än godis! (vill bara säga att jag ska försöka ta bättre bilder och göra bloggen lite mer stilren)


Ge mig sommarlov

Heej! Första skoldagen avklarad! Fy vad jobbigt det var att komma upp ut sängen idag, tur att Felicia satte på musik för annars hade jag nog inte gjort ett bra intryck på lärarna. Ja... Hade inte nå speciella kläder alls på mig, kände att dom ska i alla fall (förmodligen) se mig i andra tillfällen då man fixar sig lite extra. Aja, har precis stoppat i mig lite gröt och ska förbereda mig för ännu ett slakt pass med laget. Ska bli bra skönt efter! Skriver ett litet inlägg i kväll också!


Första skoldagen i morgon-

Idag har jag varit hur nyttig som helst! Vaknade och gjorde gröt, sen åkte jag in till stan och luncha med Felicia.(sallad) sen när vi kom hem till henne så åt vi sallad igen! Känner att det satt fint med te och macka efter att ha suttit och kolla på korpen i kylan, hjärtat mitt gjorde fyra mål! Duktig han!
Nej nu ska jag socialisera mig med Felicia! Första skoldagen i morgon också, så blir väl natta snart!


Gårdagens klädsel

Idag ska jag åka ner på stan och luncha med Felicia, sen hittar vi på något. Ikväll är det även korpen match på nynäs som vi ska kolla på, vi har inga större planer. Får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på!


Kvalitéts tid med syster

Runt åtta tiden kom pappa och hämtade mig på primula idag. Kvällen fortsatte med att jag och min syster tog en snabb PW och nu sitter vi i hennes rum och myser lite. Snart ska vi fixa något ätbart och gå ner och kolla på dagens program av Hollywoodfruar som vi spelat in. Sen blir det nog natta för ska ställa klockan så jag är uppe med tuppen i morgon, ska försöka komma upp i tid nu när skolan börjar på torsdag!


10 saker om mig

Jag älskar att inreda, vill bli inredare när jag blir äldre.
Hatar att sova själv.
Tycker det är sjukt kul att baka och göda andra.
Får ångest om jag inte tränat på länge, fast har väldigt svårt att börja.
Hatar att bara vara hemma och slöa. 
Jag sjunger rätt mycket men sjunger alltid fel.
Att umgås med min pojkvänn och mina vänner är det bästa jag vet! (och familjen såklart)
Måste städa om det är stökigt i mitt rum, kan inte "lägga mig till ro" annars.
ÄLSKAR verkligen att åka utomlands!!
Jag blir lätt svartsjuk.
 

Namnsdag!

Hej på er! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir kvar här till fem i alla fall sen har jag inga planer. Känner att jag vill göra något riktigt mysigt/ roligt i morgon i alla fall, eftersom det är sista dagen!
Måste även klämma in att jag har namnsdag idag igen!!<3


Måndag 20 augusti

Vakna? Vet inte om jag är det, kroppen säger ja du sover men själv så känner jag mig rätt så pigg. Sista natten som jag sover med älskling på sommarlovet2012! Sjukt vad allt har gott fort, men oj vad bra det har varit! Över förväntat. Träffat nya kompisar, skapat nya minnen och även fört fram planer!


Måste tas igen!

Godmorgon/ goddag på er! Just proppat i mig lite frukost efter en spring och gå runda. Blev ingen lång runda alls, faktiskt lite besviken på mig själv. Men men... Ska ta halv tre bussen ner på stan och fixa lite saker, sen ska jag vidare mot Sätra:)


Sex and the city

Hej på er góbitar! Har krypt ner i täcket och förberett oss för att kolla på film. Tänkte gå på bio idag men kände för att vara hemma, skönare. Ne... Nu ska jag käka lite melon.


Gårdagen!


Snabbinlägg

Ska snart gå till bussen för att åka oh fira min fina vän Julia!


Harnäs bilder

Har ju som sagt varit på harnäs ett tag. Ska duscha av mig och packa om på nytt för ska ut med några och basta samt åka båt! Mys! ... Packa va de ja... Kommer många bilder på dagen!


Harnäs

Ska nu iväg och möta mina flickor för att mysa i solen. Lite disigt är det men vad gör de när man har ett trevligt sällskap, tyvärr kunde inte Mathilda med så hon avgick dagens aktivitet! Tråkigt de. En bild på hur jag åker ner till harnäs idag. Kommer flera ikväll.


Hatar att inte ha dig vid mig

Hej på er! Ligger i sängen nu med tända ljus och kollar på tv. Har precis fixa lunchen tills i morgon då jag ska till harnäs med favorit brudarna, hoppas på fint väder bara. Hmm.. Lite vad jag har gjort idag... Jag vaknade upp hos William sen satt vi mest utomhus för det var så skönt väder tills klockan var runt tre. Då gjorde vi oss klar för att åka till borgis och möta upp Felicia, och sedan vidare på träning. Kommer sitta fint med träningsvärk i armarna känner jag redan nu. Har väl egentligen inte gjort så mycket mer idag. Saknar nattsällskap bara, har inte sovit många nätter själv detta lov! Om man räknar ihop så har jag inte ens sovit i en vecka själv, hatar det verkligen. Får väl se om jag kommer kunna sova något. Säger godnatt nu för kommer inte skriva något mer ikväll!

Öde

Haft en super mysig kväll hemma hos Felicia, käkat upp mig själv känns det som. (magen är som en ballong, och att den ska smälla när som helst) satte mig nyss på bussen och är på väg till min kärlek. Ska erkänna att jag är lite rädd, helt mörkt och helt öde på bussen. Måste "nattsamtala" med någon nu. Hörs sen!


Äntligen!

Som rubriken säger, äntligen kommer solen fram! Hoppas vädret håller i sig till skolan börjar så man kan förbättra brännan. Legat ute ett tag idag, har till och med badat! Kvällen ser bra ut, ska träffa Felicia, Julia och en tjej från götet och vi hittar på något. Nej nu ska jag fixa lite pastasallad tror jag. Ha det super!


Myspys

Ligger ny duschad i sängen framför en film med älskling, och äter nybakta havrekakor. (absolut inga kakor jag blev nöjd med men)


Tisdag 14 augusti

Ska snart ta oss ner till stan för att kolla lite. Blir förmodligen lite inköp också, för var ju nere på stan igår och när jag kom hem så ångrade jag mig att jag inte tog med dom hem. Sen ska jag köpa lite saker som mamma vela att jag skulle köpa med mig.

Två risiga bilder på hur jag ser ut idag!


snabbinlägg

Godkväll på er hjärtisar! allt bra? själv håller huvudet på att gå i bitar känns det som, men ska stoppa i mig alvedon nu så får se hur det blir. Det blir ingen kväll med aktiviteter för min del i alla fall. ses i morgon!

Luncha +

Klockan var satt på 10.00, då det var dags för en morgon springtur. Blev ingen lång träning men " den bästa träningen är den träning som blir av" är just nu på väg till bussen för att luncha med några góa vänner och annat gott!

Lite bilder på hur jag ser ut idag, vet inte riktigt om jag ska ha västen eller inte?

 


New made


Bryr mig inte om vad dom andra tycker, för det är dina ord som jag tar med mig.

Jag vet att jag inte uttrycker mig så ofta om hur mycket jag verkligen älskar dig, men jag säger det till dig på ett sätt som jag aldrig har sagt till någon förr. Du är den som betyder mest för mig, du är den som förstår mig. Allt vi har gjort tillsammans har nog ingen upplevt på samma sätt som jag har gjort, för jag är haft den mest otroliga underbaraste äventyret med dig. Att just jag har fått delat mitt liv med dig är en gåva, och den är mer värt en guld. När du torkar mina tårar som rinner längst kinden känns det helt plötslig mer som glädjetårar, för med tanken på dig gör mig till den lyckligaste tjejen i världen.

Om jag skulle behöva skriva hur mycket du betyder för mig skulle jag behöva en större bok än Bibeln, men hela boken skulle handla om en sak. " jag älskar dig William Lövgren, låt oss börja med för alltid<3"


Guld/silver?

Mamma, pappa och deras kompisar hämtade mig på primula för någon timme sen. Då vi åkte till en fin liten hamn i närheten av deras hus och kollade lite, kändes lite som Saltkråkan. Haha. Har precis lämnat av dom och är på väg hem, ska ta en springtur och sen hem och göra kladdkaka innan handbollen börjar. Hoppas på guld! Men får se vad spelarna har att prestera.


Gammal tradition

Idag har jag plockat hallon, en sak som man inte har gjort på bra länge men som man gjorde mycket när man va liten. Fick ihop ca två små "turkiska burkar" som vi gjorde hallonpaj av.
Senare idag fick vi fin middag med efterrätt och snart ska vi smaka på våran paj! Hoppas ni har en lika bra kväll<3


Tidsfördriv

Tredje inlägget idag, får ta och lugna mig nu... haha! Tycker det är så kul att skriva osv, men tänkte bara slänga in hur jag ser ut idag. Får väl se om jag slänger in något till inlägg ikväll, haha.


Inskaffat jobb

Fick nyss ett samtal av mor min som gjorde min dag! Som sagt gjorde ju jag muffins igår kväll, och mamma tog med några till jobbet idag som hon dela ut. Och nu ringde hon och sa att dom från jobbet vill köpa massa muffins! Låter ju skit bra, så kanske blev ett litet "sommarjobb" för mig iaf. Kanske till och med längre framöver! Aja slut snackat om det, runt två ska jag och William åka in till stan för lite lunch och eventuellt lite affärskik. Ser även ut att bli toppen väder i helgen också!

+


Nattsällskap

Idag har jag haft ett mördarpass, var lika jobbigt som förra gången må jag säga. Men oj vad nöjd man blir efter, i morgon tänkte jag köra en liten springtur, har hört att om man får träningsvärk ska man fortsätta träna. Har äntligen blivit klar med mina cupcakes också, har stått med dom i två timmar ungefär, men resultatet blev bra. Och fick precis nattsällskap, så ska mysa ner mig och frossa gotta nu! Ha det bra gullungar!


Bilder från stockholm!


Börjar om på nytt

Startade dagen hemma hos mig med mys och allt möjligt, sedan bar det av mot Primula. Tog även mig en springtur och ett styrkepass medans mannen min klippte gräset, Gud så mycket man har tappat denna sommaren! Inte bra, får börja om från start igen...

 

Har nyss ätit och ska lata oss innan sen träning!


Nu jävlar ska de tränas!


Cupcakes

Försökte mig på det där med cupcakes för första gången i mitt liv, blev väl hyfsat. Men för att de var första gången så får man väl va nöjd, men mer ska det bli när man har allt "bakpyssel" hemma!


Ut på Stockholms gator!


Sista natten...

... för denna gång. I morgon åker vi hem, fast innan ska vi åka ner på stan en sväng till. Som sagt har jag väldigt svårt för att hitta mycket kläder på en och samma gång, så blev bara en tröja som klädesplagg idag. Om jag får hjärtat mitt att följa med in på lite fler affärer och plåga han som jag gjorde idag, så kanske jag får med mig något i morgon också. Kanske får ge han någon överraskning så han kan ger med sig.


Godmorgon! Blev inge mer inlägg i går, men hade brist på ord. Fick inte ihop något och tänkte att bilder får ni när jag kommer hem istället. Har precis dukat av frukosten och sitter nu och vilar innan vi gör oss i ordning för att gå. Idag ska vi troligen ta tunnelbanan till söder, och därifrån gå längst affärer mot gallerian. Ska inte tråka ut er med för mycket text heller så ses förmodligen senare!


Stockholms tripp

Äntligen på väg till Stockholm! Sitter på bussen nu, kommer fram om runt två timmar för att checka in. Sen beger vi oss mot Gröna Lund! Ingen höjdare på att åka karuseller egentligen, men ska bli kul att åka dit. Hörs senare idag!


Lördag 4 augusti

Har varit trött hela dagen, även varit små grinig till oh från. Men har duschat och fått i mig lite mat, så nu har det definitivt blivit mycket bättre! Ser fram emot Stockholm i morgon också, ska bli riktigt kul att åka. Blir ju bl.a. shopping och det ska bli super kul för det var länge sen man gjorde de nu, fast det blir väl som alltid att jag inte hittar något i guess... Hoppas på att dom har fått in något höst collage, så man kan börja lagra för det en aning. Haha aja ska snart gå ner och äta lite jordgubbar med glass! Kan ju tillägga medans jag ändå håller på att det där med träningen går åt skogen, jag var duktig till en början men sen nu dom två sista dagarna har jag inte träna något alls. Får väl ta tag i det när jag kommer hem igen! Ha det så bra!


The old days

Har ju som sagt varit på Gävle strand och kikat på fotboll, bra länge sen man höll på med den sporten. Haha va nog lite för lat för fotboll, tyckte att det tog upp för mycket fritid. Det var väl även så att jag tyckte att det var jobbigt att åka på träningarna och på helgerna hade man annat för sig som gick i krasch. Och nu när jag kollar på fotboll så saknar jag det inte över huvudtaget, fast jag kan erkänna att jag önskar att jag inte slutat för att hålla kroppen på topp på sommaren! Haha.


Gävle strand

Hej på er! Ska dra mig ur sängen och fixa lite mellanmål till gossen min innan det bär av mot bussen, ska nämligen till Gävle strand senare. Ni får veta mer sen vad jag ska göra där! Haha;) enjoy the pictures!


Tjejkväll

Har en liten tjejkväll hos Julia med henne och Felicia. Sitter just nu ute och dricker te och äter lite gotta, kvällen fortsätter inomhus med mys, film och skitsnack! Sover även kvar här över natten. Ha det bra sötnosar!


Snart så!

Håller hysteriskt på med att fixa bloggen, men jag gör något riktigt fel för det funkar inte. Men det fixar väl sig med tiden som man brukar säga. Och snart åker jag till Stockholm igen! Längtar som tusan!


Favorit!

Hej på er gobitar! Åkte hem till mig för ett tag sen och har nyss ätit en stor favoriträtt, våfflor! Ska snart packa ihop lite saker och dra vidare, vi hörs senare! Puss!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus