bye sweden!

planet lyfter 17.30 mot turkiet. kameran är med och jag ska verkligen försöka ta så mycket kort som möjligt.
på hotellet finns det endast internet vid polen och reseptionen, så får se hur mycket bloggande det blir under resans gång. annars får ni en riktig bild-uppdatering när jag kommer hem med aktiviteter, stranden,shopping osv.
 
som sagt, 17.30 lyfter vi från svensk mark!
 
 last year!
 
 

Some day, just not today


wanted

har plockat ihop ett collage som skulle sitta riktigt fint, blev faktiskt riktigt nöjd! VILL HA!
 
 

New in


Fredag

Hej kära ni! Planerna för idag till en början att träffa några vänner, men de blev tyvärr inte så. Åkte istället ner till stan och mötte upp syster efter hennes jobb för en runda på stan. (visar senare vad jag köpte)
Har även hämtat ut väskor så ska packa i lite smått och gott i dem. Vill vara ute i god tid.
Har inte så mycket mer att säga än att jag senare ska ta en löprunda i think.
(juste, träningen igår satte sina spår! Låg kvar i sängen i säkert två timmar, gick ifrån att sova och kolla på tv. KUL!)


Torsdag 27 juni

Godkväll! Vet ni? Idag runt halv sju åkte jag och syster in till stan och körde ett Friskis och Svettis pass, var faktiskt riktigt jobbigt ett tag! Men kul va de, lite variation på träningen. Något jag rekommenderar till alla åldrar. Kul dag för övrigt!


Onsdag

What a day! Tog en lugn morgon innan jag åkte in till stan för att göra ogjorda saker gjorda. Gick in i lite affärer samtidigt som jag väntade på bussen, hittade en tunika/klänning.
Är hemma hos William nu, han drog nyss iväg till korpen match (i detta väder!) väntar tills han kommer hem så ska vi mysa riktigt! Sånt väder nu, eller hur?!


Five days left!

Fem dagar kvar, har redan tagit fram små saker och börjat packa!

Har varit i flisan i stort sett den mesta tiden av dagen hittills, käkat ute med pappa och varit hos farmor och farfar för fika. Har precis gått in och ligger helt slut i sängen, solen tar verkligen på energin.
Ikväll vankas de 20 årskalas! Bjuds på mat och mumma!

https://cdn1.cdnme.se/3809089/7-3/pic_51c9985fddf2b37b54a94a57.jpg" class="image">


båtlivet

som jag tidigare sagt så är jag verkligen en båtmänniska, älskar att åka ut när det är fint väder och bara njuta av solen och godmat på bryggan med gitarrspel och allsång på klipporna i stockholms skärgård. Ryser! MEN älskar även när det är riktiga vågor till havs och ett riktigt skitväder, på något sätt blir det en mysfaktor. Tänk er på kvällen då ni sitter i båten och spelar sällskapsspel med tända ljus och snacks samtidigt som det regnar ute. ljuvligt! 
 

har inte så många bilder på just stockholms skärgård för bilderna hamna i havet förra sommaren. men bilder kommer i år ska jag lova! 
 
 

Måndag♥

hur har er dag varit? min dag har varit väldigt "händelselös" faktiskt. har börjat packat lite men inget mer. 
senare ska vi ner till båten och övningsköra tror jag, annars cyklar nog jag och syster till en strand lite längre bort.
kan ju säga att de är ganska skönt att bo lite mer utanför city ibland, dock så skulle de vara bra mycket bättre om andra ungdomar i min ålder också var bosatt i närheten. 
 
 
 

Söndag

Hej på er! Har haft en sån bra "start" på lovet, har inte kunnat blivit så mycket bättre. Varit på bra humör och levt.

Har precis hoppat ur en lång och skön dusch efter intervaller och lite mage. Blir en kväll med familjen framför några filmer som vi hyrt, sen får vi sevad de blir mer för kul!


Midsommar

Hej och glad midsommar "i efterskott"! Har haft de super mysigt både ute på landet i Axmar och på havet på kullen. Som sagt, William sprang på midsommarloppet och det gick jätte bra! Sen vann han en lax på ca 9kg(!!) riktigt stor va den.
Snabbt hem och duscha för att bege sig till Engesberg där syster hämta oss med båt som tog oss till kullen!
Är verkligen en riktig båtmänniska, har gått i släkten och familjen skaffa båt strax innan jag kom till världen.

Aja, dagen bjöd på midsommarmat, tårta, bastu och havsbad! Haha bada riktigt många gånger faktiskt.

Idag: Kubbtunering och sedan hemfärd!


Godmorgon!

Godmorgon solstrålar! Har precis kommit hem från en springtur i finvädret, ska nog sätta mig i solen någon timma innan de börjas med packning osv.
Vela bara titta in och visa morgondagens väder! Strålande sol!
Kanske kikar in senare!


Babysitter

Hejsan! Kan riktigt säga att jag längtar till midsommar, hoppas på att vädret blir som de sades för några dagar sedan. Ute på ön som gamla góa tider, men först ska vi ut på landet. (Axmar)
Om jag får bestämma kommer de vara mycket båt-åkande i sommar.
Hur som haver... Sitter barnvakt åt katten Molly. Jag och William. Han spelar fifa och jag äter choklad, onsdagslyx.
I morgon ställer vi klockan eftersom han ska upp och jobba samt att jag tänkte åka hem för att fixa och dona.


Måndag

Har blivit långa perioder mellan varje inlägg nu, men ska bättra på mig! Idag har jag solat lite, haha blev så trött på att de kom moln hela tiden så gick in. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att tränat lite och fixat på en sak här hemma.

I morgon ska jag till Felicia med Julia och Mathilda, får se vad planerna blir med dem!


Godmorgon

Ska hoppa in i duschen nu efter en springtur på 4,7km. Efter de bär de av mot stan för att fixa lite till student nummer 2 som är runt klockan ett och därefter studentmiddag!

Ikväll blir de en sväng in i parken för att lyssna på Magnus uggla med kusinerna!
Riktig jävla bra start på lovet!


systers student!

 
hahaha fyfan va de öste ner regn när vi stod där på utspringningen! sommarens "oväder". 
synd att det blev just den dagen malin skulle spring ut bara, annars kan jag tycka att det är lite mysigt faktiskt. 
oooups! 
 
många är nog ute och firar in sommarlovet med vänner och förtränger alkohol, men nejnej...
har precis tagit på mig myskläder och fixar en överraskning till systeryster! 
kommer må bra i morgon medans många kommer ligga och kanske käka bakistabletter.
juste ska ju på kusinens utspringning i morgon också, håller tummarna på bättre väder!
kraaaaaam. 

Gottegrisen

Green month mina vänner.... Funka inge bra. Klarade mig några dagar sen va de kört! Haha jag är helt enkelt en gottegris, älskar mat, fika och godis! Och nu när de kommer till sommarlov... Då kommer jag ÄTA GOTT! Får helt enkelt bara träna som jag gör och kanske tänka som många andra. Äta med måtta.
Eller bara äta!!


Shame on me

Har varit dålig på bloggandet på sistone, så kände att de kanske var på tiden när jag ändå har lite tid över i reklamen osv.

Har inte gjort så händelserika saker de två sista dagarna, tränat, ätit, sovit osv. Sånt som man gör i vardagen. Haha juste, har gjort ett litet collage på saker som kan köpas i Turkiet om 19 dagar(!!) tycker om att göra lite collage, så om ni vill skulle jag kunna lägga ut collaget till Turkiet?
Är en hel del saker faktiskt, men som sagt jag gör de om de önskas!


Söndag

Heeeej på er! Svensk sommar eller hur? Massvis med regn. Men idag va de helt ok iallafall, blev en hel del mys i soffan. Var inte sugen alls på att gå ut i detta väder så när jag kom hem körde jag lite styrka istället, dock inte världens prestation. Menmen! "the only bad Work out is the one you didn't do"

I morgon ska jag försöka få med pappa på en lite längre runda, tycker inte om att springa i skogen själv. (alla dessa djur! Speciellt ormar!!) så hooooppas!


TIGERmuffins

Bak från någon dag sen


En bra dag i parken

Blev en spontan-tripp till Furuviksparken idag, var super mysigt! Sara vann även en 2kg daim, mumma!

Älskar att göra spontana saker, hoppas värmen och solen håller sig kvar hela sommaren!


Livet är bra underbart!

Har hänt/gjort så mycket de senaste dagarna så har inte haft någon tid för skrivande!

I onsdags hade jag och William två år(!!) sjuukt vad tiden går fort, samt att mamma och pappa hade 20 års bröllopsdag! Så firade led en mastig middag osv. Var underbart gått och hade en kanon kväll!

Inte slut där hörreni! Dagen där på bjöd på strålande sol och kubbspel på dagen och födelsefirande för Felicia på Söderhielmska på kvällen! Trevligt!

Idag kom Hanna över på brunch i solen också, snacka en massa och bättra på brännan lite. Efter några timmar i solen åkte jag till William.

Som sagt jag har gjort en hel del, min hjärna har ställt in sig på sommarlov NU. Men bara tre dagar kvar, håll ut!


Livet är bra underbart!

Har hänt/gjort så mycket de senaste dagarna så har inte haft någon tid för skrivande!

I onsdags hade jag och william två år(!!) sjuuukt vad tiden går fort samt att mamma och pappa hade 20 års bröllopsdag! Så firade med en riktigt mastig middag osv. Var underbart gott och hade en kanon kväll!

Inte slut där hörreni! Dagen efter bjöd på strålande sol och kubbspel på dagen och födelsefirande för Felicia på Söderhielmska på kvällen! Riktigt trevligt var de.
Idag kom Hanna över på brunchi solen också, snacka en massa och bättrade på brännan lite.
Efter några timmar i solen åkte jag till William. Mysigt!


min dag

hej på er! i morse vaknade jag av att min syster gick runt och sjöng/skrek "i believe i can fly" kunde där efter inte somna om... men klockan va runt nio så de gjorde väl inte så mycket. 
Påbörjade med en hemlis tills imorgon, blev rätt nöjd faktiskt. Efter att jag slukat i mig laxen till lunch åkte jag in till stan för att fixa och dona, men nu har jag fixat det mesta så de är skönt.
har tagit de lugnt nu på kvällen och det är nog så det fortsätter!
(ni kommer få reda på vad jag fixar till i morgon)

seychellerna

kikade nyss in på julia fors blogg och fastnade för ett inlägg där, hon och hennes man har varit gifta i ett år nu och de har precis bokat en resa till seychellerna som en sen honeymoon. Aldrig hört talas om det stället förut så tog och googlade lite, förtusan vad fint de var! VILL! 
 
 

måndag 3 juni

                 satte på mig lite sommarkläder och tog några kort, brist på något att göra! haha 
kom hem runt halv nio i morse och gick raka vägen till sängen, sov två timmar i think.
har nämligen sovit hos williams syster med han för vi har varit kattvakt över natten. sen åkte 
han iväg till skolan och jag hem. 
ska strax dra på mig löparkläderna och springa lite tänkte jag! 

Gym-disskutioner♥

Har sett/hört många disskutioner om att gym bara är slöseri med pengar, att man kan göra allt hemma. 
Självklart kan man bygga muskler och bränna fett hemma, men enligt mig har man bra mycket mer alternativ om man har tillgång till ett gym. 
Variation är vad kroppen behöver för att utvecklas. På exempelvis Friskis finns det olika slag av gruppträningar osv. Sen har man även ett val att springa ute även om man har gymkort.. 
 
Haha nu låter det säkert som att jag leker expert, och det försöker jag verkligen inte. 
Vill bara säga att det är upp till var och en hur man utövar sin träning på bästa sätt. 
Själv tycker jag det är mycket lättare att komma igång om jag har ett gym att åka till, men nu när det är sommar och fint väder ska jag köra hemma och springa på de fina "lant" vägarna som finns omkring furuvik.
sen fick jag massor av träningsprylar när jag fyllde år sist så de kommer även komma till användning en hel del!
 
sen i höst kommer jag skaffa mig ett gymkort igen! 
en passande bild som jag lade ut i juli förra året! hah

Green month

28 dagar kvar tills den dagen då planet lyfter mot Turkiet kommer! Galet!
Eftersom de är ca en månad kvar så tänkte jag köra på en "Green month" och äta så lite socker och mättat fett som möjligt.
Mättat fett sätter sig direkt på magen och andra delar, de fettet finns i glass, ost...
Ska alltså fokusera mer på de bättre fetter som finns och som kroppen behöver! Sen är jag ganska trött av mig och kan känna att jag behöver godis som en sockerkick ibland, men tror faktiskt jag ska till apoteket och hitta nå vitaminer eller nå liknande för de.

Jag tror på de här! Träna och njuta av gotta iallafall, för trots allt är färska frukter och smoothies lika gott!

Sen kan vissa tycka att det är löjligt att man gör detta, men jag gör detta för att jag mår bra av att träna och äta nyttigt. Blir gladare och får bättre självkänsla, men jag älskar såklart de onyttiga och smöriga också och jag kommer aldrig att sluta med det helt och hållet!
För mig hör de till vardagen att äta godis och käka på restaurang osv. Också.
Men en månad ska jag försöka mig på!

/satte ihop ett litet collage, dock inte mina bilder/


Glassar!

Mumma! ÄLSKAR vädret (som jag tjatar) men jäklans va glad jag blir! Känns redan som man han sommarlov med tanken på att man har en sån underbar pappa att man inte behöver delta i praoen. Har väl fått städat och tagit ut soporna hittills, haha klart på två minuter! Vart ju planerat en tripp till Stockholm på tisdag också, men de blev avstyrt tyvärr...

/två bilder på senaste två dagarna/


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus