din dag♥

Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är hjärtats 18-årsdag! 
Gått så jäklans fort, tänk att du var 16 år när det blev vi två! Sjukt. 
GRATTIS gubben! du är bäst, älskar dig! 
 

I MIN GARDEROB

 
Lite detaljer ur min garderob, finns bra mycket mer men de väljer jag att inte visa. 
Latmasken som spökar...
 

Båtsäsongen är slut för i år, idag har båda båtarna hissats upp. Har velat tillbringa en till sista dag ute till havs, men ser verkligen fram emot nästa år!


Efterlängtad helg♡

Inte det minsta missnöjd med vädret just nu, mysigt när man sitter inne med filtar framför tvn och inser att det är helg!


23 september

 


Marc Jacobs

Har snott denna plånbok av mamma, har haft min så länge så de va skönt att gå från en svart till en vit. Hoppas bara att den håller sig vit också.


sängliggandes

Är hur sugen som helst på att köra ett rikitigt workout pass på gymmet, svettas och få den där underbara känslan efter!
MEN är fortfarnde sjuk, vaknade upp och kände att det va värre än igår... orkar inte, har känt mig hängig i säker över två veckor nu. Vissa dagar värre än andra, kommer i intervaller.
 
Hade en hur mysig kväll som helst igår. Blev inbakad fläskfile med pressad potatis, smälte i munnen. Sen blev det gotta framför idol och inte långt efter att idol var slut så slockna vi. Var super trött så det behövdes verkligen.
 
 

saknar!

 
 
 
 
 
 

 
Vet ni vad? jag har inte handlat ett enda plagg på en månad! Ett par byxor har jag inskaffat mig men det var 
genom ett presentkort. Tycker det är skit bra bjort. Får se hur länge jag kan hålla mig, kliar riktigt i fingrarna. 
 
Underbart med fredag, behövligt. Nästa vecka blir en aning lättare. Ledig på måndag, slutar tidigare på onsdag OCH på fredag, Dock är det mycket innebandy och träning som står i fokus den veckan. hoppas på lite framgång nu i innebandyn, har inte riktigt gått min väg. Rättare sagt så har det gått rätt käpp åt helvetet... Aldrig gått så dåligt som nu, ligger nere på botten... 
Ikväll spenderar jag kvällen med William, mysa med ljus i höstmörkret med gotta. Tänka på annat, bara jag och han som är i fokus. Bästa bästa killen
 

Tingsrätten

Började dagen med ett besök hos tingsrätten, fick se en dom mot narkotikabrott. Intressant! Känner mig fortfarande hängig så blev ingen träning idag heller... Tar vara på den tiden och pluggar. Har nyss tagit en lååång och varm dusch, behövdes nu när jag är så fryssen. I morgon är de fredag hörreni! Något trevligt som ska inträffa i helgen?


18 september

Vilken trött skoldag jag haft, varit trött HELA tiden. Men nu ska jag inte tråka ut er och skriva om min dag... Inget gym idag inte, känner mig lite hängig. Hoppas att de går över tills i morgon innan träningen. Är hemma hos hjärtat nu och nattar här idag!


Måndag 16 september

... Och då är jag tillbaka. Efter helgens matcher känns det som att jag har sprungit ett dussin maraton, kroppen är lagrad med träningsvärk och spår av sjukdomar kommer fram. Kom till final men där torskade vi... Tyvärr. Från min sida så var det ingen prestation att klappa händerna för, men lagets prestation var märkbart! Har precis gjort engelskan och nu vankas de lite syster tid. Hoppas ni haft en bra helg!


fredag♥ den 13

Har börjat tycka att dessa byxor är så snygga! Dom på bilden kommer från H&M, 199 kronor och dom är dina! samma med tröjan, kommer också fin H&M för 99 kronor.
 
Packat och klart och snart ska jag bege mig till bussen, ska möta upp william så åker vi till sätra. ska försöka hinna in på någon affär för att köpa gotta till ikväll. Får se hur mycket skrivande det kommer bli under helgen, har full rulle! annars får ni ha en bra helg!
 

Hemmagym♡


Torsdag 12 september

Sitter i skrivandets stund på mammas jobb, väntar på att hon ska sluta så ska vi åka och handla sen. Jobbig dag i skolan men har nog inte skrattat så mycket i skolan som jag gjort under hela min tid på borgarskolan, var lite trötthet inblandat. Förutom att jag har varit utmattad hela dagen så har den varit kanon! Vaknade upp på bästa sätt bredvid älsklingen så de förklarar de mesta! Haha♡
Senare ikväll är det träning som gäller, sista innebandyträningen innan helgens cup! Spännande!


weheartit

Hitta dessa bilder på weheartit som jag tänkte dela med mig av om någon är intresserad. 
 
SkinnyB!tch
SkinnyB!tch
SkinnyB!tch
 
SkinnyB!tch
SkinnyB!tch

träningens betydelse för mig

Tänkte inspirera er lite till träning. varför jag gör det, hur jag gör det, hur jag inspireras, hur jag får tid och ork osv.
 

Först och främst har jag kommit så långt inom träningen att det ingår i mina rutiner, de är en vardagssak att träna. Senaste dagarna har det blivit minst fyra gånger i veckan, vilodagen-ar är oftast en helgdag, men nu i höst och vinter kommmer det troligtvis bli någon veckodag på grund av matcher och cuper. Ja, innebandy tränar jag två gånger i veckan och snart även matcher och cuper på helgerna. sedan har jag ett gymkort på Friskis och Svettis som kommer till stor avnändning!
 
Hur jag har tid med träningen? Man gör tid helt enkelt, om det inte finns någon tid efter skolan så får man ställa klockan 90 minuter tidigare än i vanliga fall för att utöva någon form av aktivitet. Har även en del verktyg hemma som jag använder när tiden är knapp eller om orken inte finns att varken ta sig till gymmet eller ta sig ut på en runda. (kan visa de i ett annat inlägg.) 
 
Det är viktigt att ta sig tid att unna sig själv, göra något som du mår bra av och gör dig glad. kan ni tänka er känslan efter en träning nu? underbart!  Den känslan är en av anledningarna till varför jag fortsätter att träna, därav visas resultat, orkar mer osv. Känner verkligen att de har varit värt allt slit och alla timmar på rullbandet samt allt skrot som lyfts. 
Det gäller att man har självdisciplin. att man kan stå emot och ta tag i träningen och maten. Maten spelar en stor roll, (jag vet att det låter skitjobbigt för jag ÄLSKAR mat och godsaker själv) men saningen är tuff. Jag menar självklart inte att man ska sluta äta potatisgratäng eller chokladkaka helt, man kan äta med måtta. 
 
Min metod är att jag äter godis på helger och då jag förtjärnar det, som en belöning efter ett prov eller efter en lång och hektisk vecka.  sen kan man alltid göra saker till en bättre variant, You are welcome att ha chips och dipp på bordet, men ställ dit ett fat med grönsaker som kan dippas! 
 

Jag får min inspiration genom bloggar, bilder på instagram eller weheartit. När jag ser eller hör att andra ska träna. då blir det som jävlaranamma i mig och jag får bara en energikick! Brukar tänka för mig själv "hur stor och hur begrensat skulle mitt liv vara om jag inte skulle börja tränat från fösta början" eftersom jag alltid har haft lätt att samla på mig vikt.
 
så, nu vet ni lite om mitt liv inom träning och som ni kanske förstått så spelar det en stor roll. 
 
Lovisa Lachowski |it's girly things.fitness Junkie - starry-summer-nights: ... | via Tumblr I didn't eat for three days so I could be lovely.

CÉLFIE❥

Så (ursäkta mitt ordval) JÄVLA snygga! Passar till alla jeans du kan tänka dig, alla byxor för den delen, och de ser så bra ut. Blir nog min nästa beställning, fast har tagit i hand med mamma att jag inte ska köpa kläder på ett tag, hon tycker jag köper ALLDELES för mycket som bara ligger. Har faktiskt för mycket kläder som bara ligger och tar plats, men hatar att slänga kläder. "Det kanske kommer till användning, eller det kanske kommer tillbaka med tiden" har man ju tänkt ganska många gånger.


Nej nu måste jag ta och säga godnatt, klockan är snart tolv och jag ligger nyduschad och spidad av adrenalin efter träning. Kommer kännas imorgon.
Godnatt!


Måndag 10 september

Hej vänner! Skrev inget igår för hade fullt upp hela dagen, sen på kvällen var jag helt utmattad så orken fanns inte. Börjar även känna att jag dragit på mig lite sjuka, halsont och tung i huvudet så blir en lätt innebandyträning idag. Viktig träning idag, fixa ihop kedjor, powerplay och boxplay!


Söndag

Min helg har varit UNDERBART mysig! Verkligen haft det lugnt men tiden har gått så himla fort. (Tiden går fort när man har roligt.)
Runt tolv idag tog jag och William tåget in för att möta upp Mathilda och Kevin för lite lunch, super trevligt och kul att träffas igen.
Har karate ikväll med innebandyn runt sex så har en ganska lång tid där emellan. PW nyss i 1h och ska göra lite magövningar nu på gymmet tänkte jag, ikväll blir de en del plugg. Ha en bra söndagseftermiddag nu!


Smulpaj

Som sagt, blev en smulpaj på äpplena. Gjorde en liten del nyttig och en vanlig, haha blev inte så vass om jag säger så, men fläskfilén med pommes och bea gjorde vi bra! Nu blir de godis och chips framför filmer.


Septembervärme

Att värmen håller sig kvar så bra även fast vi är inne på en höstmånad, härligt!
Jag och William tog cykeln och cykla till min gamla gamla skola för att spela basket och fotboll, saknar låg- och mellanstadiet så mycket. William fick höra på lite historier från min tid där! Haha. Fick med oss några äpplen så ikväll ska de bakas paj.


Fredags frukost

Frukost, den bästa måltiden på dagen. Är ett riktigt matvrak när de gäller frukost. Lik alla andra dagar de senaste veckorna börjar jag med en smoothie. Turkisk yoghurt med banan, hallon och blåbär, massor av kanel och müsli som topping! Mix!


bye bye summer♥


saknar sommarlovet och att vara utanför gävle!
 
Just i skrivandets stund så ligger jag i sängen, kollar på "The real housewives of beverly hills" som går på tv och håller på att slockna. Lång dag i skolan och sen träning ikväll, kanske ska ta sig en liten lur.
Imorgon är det fredag och jag slutar redan efter två lektioner, halv elva! Ska ta mig till gymmet och sen kanske färga ögonfransarna, inte riktigt säker. Sist jag gjordet det var i våras och jag blev jätte nöjd, bekvämt att inte behöva dra på mascara. 
får se, får se!
 

Onsdag 4 sep

Hej på er mina hjältar! Sitter just nu på gymmet och gnager på en banan, är så jäklans hungrig. Hann inte äta någon riktig lunch idag, fick springa in på Coop och köpa en Nutrillet och två bananer eftersom jag hade tandläkartid just på lunchen. Är VÄLDIGT emot sån där diet saker men i ruschen så plockade jag med mig en sån där (dubbel moral) haha! Usch sånt blir de inget mer av, bäst med riktig mat.

Snart ska jag få träffa min prins också! Mys hela kvällen lång.


Wake up, work out.


Måndag 2 september

Hej vänner! Idag började jag dagen på gymmet, skönt att träna på morgonen då de är så fåtal människor där. Efter skolan när jag kom hem, runt halv sex, satte jag mig med mamma och rensade lingon. Mysigt att ha en liten mor och dotter stund, prat samt ost och kex inblandat. Bara för en liten stund sedan kom jag hem efter att ha övningskört, blev inget spännande mer än att jag backade in i farmors buske. Haha!

Nej, en lugn kväll framför idol med la familia väntas.


Bekännelser

•Har väldigt svårt att hålla i pengarna på vår/sommar och köper nästan ingenting på höst/vintern.

•Jag ligger väldigt efter när det gäller nya låtar, kan gå flera veckor innan jag hör en låt som alla andra lyssnar på.

•Vill prestera mer än vad jag egentligen kan.

•Träning är som ett lyckopiller.

•Mat är min drog.


Sunday, rest-day

Idag är det veckans vilodag, låta kroppen återhämta sig och låta musklerna byggas samt vila. Visste ni att de är på vilodagarna som musklerna byggs? Aja, idag har jag tagit vara på tiden, städat, gjort klar inlämning, städat garderoben, fixar och tagit en lååång dusch. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, kolla på missade avsnitt osv.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus